5

érték,

amely mentén működünk

"Az informatika dinamikus fejlődése folyamatosan új kihívásokat teremt a vállalatok számára. Hisszük, hogy ügyfeleinkkel egyedülálló módon együttműködve, innovatív és intelligens IT megoldásainkkal valódi üzleti értéket teremtünk. Közel 20 év szakmai tapasztalata teszi lehetővé, hogy a folyamatos fejlődés és szakmaiság elkötelezettjeként - egyedi üzleti igényekre fókuszálva - hatékonyan támogassuk partnereink üzleti folyamatait. Emberközpontúságunk a tökéletes megértés és sikeres megoldásaink garanciája."

20 év

nagyvállalati IT tapasztalat

100+

szakértő

200

sikeres projekt évente

1 milliárd Ft

éves árbevétel

HUN

magyar tulajdonosok

Díjaink és történetünk

Kollégáink

Benkő Dorka

elemző

Miért jó itt dolgozni?

"A Nextent több szakterület képviselőiből álló csapat, amit a hozott és a közösen megszerzett tudás tovább erősít. Így miközben rendszeresen új szakmai kihívást jelentő feladatokat oldok meg, a kollégáktól járulékos ismereteket is szerzek. Szeretem, hogy családbarát munkahelyem van, amit igyekszem viszonozni rugalmasságommal."

Mit tanulhatsz tőlem?

adatelemzés

adatvizualizáció

Kovács Ákos

vezető konzulens

Miért jó itt dolgozni?

"Fiatalos csapat, széleskörű szakmai kompetenciákkal. Saját innovációink mellett folyamatosan teszteljük a legfrissebb eszközöket és alkalmazásokat, a jó megoldásokat pedig igyekszünk folyamatainkba is integrálni. Úgy érzem, kollégáimmal kölcsönösen számíthatunk egymásra; mind emberileg, mind szakmailag legjobb tudásunk szerint támogatjuk egymást."

Mit tanulhatsz tőlem?

alkalmazott rendszerek – és folyamatok

belső munkaidő elszámolási rendszer fejlesztése

Vigh Zoltán

üzemeltetési vezető

Miért jó itt dolgozni?

"Szeretek itt dolgozni, mert lehetőségem nyílik az önmegvalósításra. A folyamatos képzések, a meet-up-ok, melyeket én magam szervezek, a szakmai utak mind - mind segítenek személyes szakmai céljaim elérésében."

Mit tanulhatsz tőlem?

DevOps

Cloud technológiák

HA rendszerek

Hogyan tudsz sörözés közben haverokat szerezni?

Ügyfeleink

Partnereink