5

érték,

amely mentén működünk

"Az informatika dinamikus fejlődése folyamatosan új kihívásokat teremt a vállalatok számára. Hisszük, hogy ügyfeleinkkel egyedülálló módon együttműködve, innovatív és intelligens IT megoldásainkkal valódi üzleti értéket teremtünk. Közel 20 év szakmai tapasztalata teszi lehetővé, hogy a folyamatos fejlődés és szakmaiság elkötelezettjeként - egyedi üzleti igényekre fókuszálva - hatékonyan támogassuk partnereink üzleti folyamatait. Emberközpontúságunk a tökéletes megértés és sikeres megoldásaink garanciája."

(Nextent Misszió)

20 év

nagyvállalati IT tapasztalat

100+

szakértő

200

sikeres projekt évente

1 milliárd Ft

éves árbevétel

HUN

magyar tulajdonosok

Díjaink és történetünk

Kollégáink

Benkő Dorka

elemző

Miért jó itt dolgozni?

"A Nextent több szakterület képviselőiből álló csapat, amit a hozott és a közösen megszerzett tudás tovább erősít. Így miközben rendszeresen új szakmai kihívást jelentő feladatokat oldok meg, a kollégáktól járulékos ismereteket is szerzek. Szeretem, hogy családbarát munkahelyem van, amit igyekszem viszonozni rugalmasságommal."

Mit tanulhatsz tőlem?

adatelemzés

adatvizualizáció

Kovács Ákos

vezető konzulens

Miért jó itt dolgozni?

"Fiatalos csapat, széleskörű szakmai kompetenciákkal. Saját innovációink mellett folyamatosan teszteljük a legfrissebb eszközöket és alkalmazásokat, a jó megoldásokat pedig igyekszünk folyamatainkba is integrálni. Úgy érzem, kollégáimmal kölcsönösen számíthatunk egymásra; mind emberileg, mind szakmailag legjobb tudásunk szerint támogatjuk egymást."

Mit tanulhatsz tőlem?

alkalmazott rendszerek – és folyamatok

belső munkaidő elszámolási rendszer fejlesztése

Szendi-Varga János

innovációs vezető

Miért jó itt dolgozni?

"Mert egy nyugodt, családias cég, ahol minden nap lehetőségem van a tanulásra és teljes mértékben támogatják az egyéni fejlődést."

Mit tanulhatsz tőlem?

én vagyok a community manager ;)

gráf adatbázisok

csocsó

Ügyfeleink

Partnereink