Vezetőség

Lukács László

elnök-vezérigazgató

A Budapesti Műszaki Egyetemen villamosmérnökként végeztem, később szakközgazdászként szereztem diplomát. Ezt követően, IT telekommunikációs és banki iparági tapasztalattal a hátam mögött, az IT tanácsadó szektorban felsővezetőként dolgoztam. 1998-ban alapítottam meg a céget, amely később a Nextent Informatika Zrt. lett, melynek jelenleg is elnök-vezérigazgatója vagyok.
Szabadidőmet legszívesebben a családommal, basszusgitározással vagy a vízen, szörfözéssel töltöm.

Dr. Bodnár Zsigmond

stratégiai igazgató

MBA fokozatomat szakközgazdászként szereztem. A Corvinus Egyetemen tanársegédként kezdtem, majd az Arthur Andersen könyvvizsgáló cégnél folytattam szakmai pályafutásomat. 1993-as megalakulásától a Westel (T-Mobile) pénzügyi vezetője, egyben a cég vezérigazgató-helyettese is voltam. Úttörő szerepet vállaltam a mobiltelefonnal történő vásárlás itthoni bevezetésében. A Magyar Telekomba történt beolvadás után a T-Mobile üzletfejlesztési és IT területét vezettem. Rövid ideig a Vodafone-nál töltöttem be vállalati üzletág-vezetői posztot. A Nextent stratégiai igazgatójaként az innovatív üzleti megoldások hazai és külföldi pozícionálásában, üzletfejlesztésében veszek részt.
Nős vagyok, négy gyermekem van, szabadidőmet legszívesebben olvasással töltöm.

Adorján Gábor

BI üzletágvezető

2005-ben szereztem közgazdasági diplomát a Corvinus Egyetemen. Már az egyetemi évek alatt is sokat foglalkoztam informatikával, egyrészt magával az iparággal, másrészt programozási technikák, technológiák megismerésével. A diploma megszerzését követően a Nextent Informatika Zrt-nél helyezkedtem el, mint BI konzulens, majd néhány év múlva már projektvezetőként tevékenykedtem a Nextent csapatában. Az elmúlt években számos sikeres BI projektet vezettem jellemzően pénzügyi területen; 2012 szeptemberétől a Nextent BI üzletágáért vagyok felelős.
Szabadidőmben legszívesebben futok, kerékpározom, túrázom, tollasozom, zenélek vagy (történelmi témájú regényeket) olvasok.

Szalai Balázs

műszaki igazgató

Műszaki informatikus mérnök diplomámat a Veszprémi Egyetemen szereztem 2000-ben. Néhány éven belül vezető fejlesztőként, majd projektvezetőként dolgoztam a Nextent-nél, ahol csapatom üzleti folyamatokat támogató alkalmazásokat, tranzakciós és elszámoló rendszereket fejlesztett. 2007 és 2012 között az Üzleti Alkalmazások üzletág vezetőjeként a telekommunikációs terület szakmai irányításával foglalkoztam a Nextent Informatika Zrt. igazgatóságának tagjaként. 2011-ben szereztem MBA diplomát. Az új ismereteket jelenleg műszaki igazgatói pozícióban kamatoztatom, ahol többek között a projektek eredményes megvalósításáért, valamint a hatékony erőforrás allokációért felelek.
Szabadidőmet a családommal töltöm, fiammal kedvenc időtöltésünk a foci, kislányommal pedig a mesék birodalmában barangolunk.

Fekete Erika

HR igazgató

2001-ben, a diploma megszerzése után nagyvállalati környezetben kezdtem dolgozni, mely lehetőséget nyújtott számomra, hogy toborzási, képzési és humán erőforrás fejlesztési területen tapasztalatot szerezzek. Mindez csak megerősített abban, ami már egyetemi éveim alatt is megfogalmazódott bennem: igazán csapatban, emberekkel foglalkozva érzem jól magam. A Nextent Informatika Zrt. HR vezetőjeként azon dolgozom, hogy cégünk legértékesebb erőforrásai – a munkatársaink – számára inspiráló munkakörnyezetet biztosítsak, motiváljam és maximálisan támogassam őket szakmai fejlődésükben. Hiszek abban, hogy a folyamatos kommunikáció és a tanulás segít, hogy a HR terület dinamikusan szolgálja ki a kollégák részéről felmerülő igényeket. Fontos számomra, hogy szabadidőmben minőségi időt töltsek a családommal. Amikor nem hangos a ház, a könyvek és borok világába utazom.

Varjas Zoltán

pénzügyi igazgató

Közgazdász diplomámat a Budapesti Gazdasági Főiskolán szereztem. Pályámat könyvelőként kezdtem, később a Nextent jogelődjénél pénzügyi és számviteli területeken dolgoztam. A cég indulása után ezen feladatok köre kibővült a back office funkció, a HR, az üzemeltetési és minőségirányítási, valamint a marketing területek irányításával Szabadidőmben labdát kergetek, legyen az foci, kosár vagy pingpong.

Szakértőink