Csatlakozz dinamikusan fejlődő csapatunkhoz!

Segítünk a döntésben.

Tovább a videóra

5

ok, amiért

jó a Nextentben dolgozni

Számtalan okot felsorolhatnánk, hogy miért jó itt.
Az egyik legmeggyőzőbb talán az, hogy a Nextent több mint egy munkahely.

Megkérdeztük kollégáinkat, miért?

1 | Állandó fejlődés

“Számomra kiemelten fontos, hogy pozitív, ösztönző környezetben dolgozhassak és folyamatosan fejlődhessek. A Nextent ezekben kifejezetten példaértékű, maximálisan hozzájárul a kitűzött céljaim eléréséhez.”

Kovács Viki

tesztelő

2 | Folyamatos új kihívások

“Instant kihívás minden napra.”

Kiss József

chief architect

3 | Laza és vidám terep

“Írhatnám a családias légkört, a jó hangulatot, a fiatalos csapatot és még egy csomó mindent, de nem szeretnék patetikus lenni. Egyszerűen jól érzem itt magam.”

Szilágyi Ábrahám

full stack developer

4 | Versenyképes fizetés

“Mivel a munkám a hobbim, sokat jelent, hogy a tudásomat olyan helyen kamatoztathatom, ahol ezt mind anyagilag mind szakmailag maximálisan megbecsülik.”

Leel-Őssy Lóránt

marketing menedzser

5 | Rugalmas munkaidő

“Háromgyermekes Anyukaként kiemelten fontos, hogy családbarát, szükség esetén rugalmas időbeosztást megengedő munkahelyen dolgozzak. A Nextentben mindez maximálisan megvalósul.”

Dalnoki Zita

pénzügyi vezető

Jó helyen jársz ha...

nyitott vagy az új technológiákra és bátran használod őket

egy innovatív csapatban szeretnéd megvalósítani önmagad

egy jókedvű csapattal töltenéd mindennapjaidat

minden nap fejlődni és tanulni szeretnél

a csapatmunka érték számodra

Az én sztorim

Shadeh Noura
Junior projekt menedzser

Október vége óta dolgozom a Nextentnél, mint junior projektmenedzser. A 2016. őszi HVG Állásbörzén találkoztam először a céggel, ahol elsősorban, a szakmai profiljukon kívül, a jelentkezők felé mutatott nyitottság tetszett meg.

Az eltelt pár hónap alatt már két projektcsapatban is dolgozom, és mindkettőben teljes értékű tagként tekintenek rám : kikérik a véleményemet, és felelős feladatokat bíznak rám. Így nagyon sokat tudok tanulni. Úgy érzem, hogy pályakezdőként nagyon jó helyre kerültem!

Nyitott pozíciók

Big Data szakértő

Ha nem ma kezdtél a Hadoop-pal ismerkedni és lázba hoz, hogy vajon mi mindent rejt egy adathalmaz, akkor itt a helyed! Izgalmas analitikai és adatbányász projektek, kutatások és konzulensi karrier vár Rád.
Ne habozz, kattints!

Tovább a pozícióhoz >

C fejlesztő

Méghogy elavult technológia? A C kollégák nálunk az egyik legnagyobb elismerést és folyamatos projekteket kapnak. Kiemelt fizetésért, meghatározó iparági projektekben kamatoztathatod tudásod ha jelentkezel.
Csatlakozz csapatunkhoz még ma!

Tovább a pozícióhoz >

JAVA fejlesztő

JAVA-ban sokan fejlesztenek, de nem mindegy, hogy mit és hol. Nálunk izgalmas projektek, jókedvű csapat és szuper laza programok várnak Rád.
Kattint, feltölt, elküld. Ennyi!

Tovább a pozícióhoz >

Kiválasztási folyamatunk

A beérkezett jelentkezési anyagokat cégünk HR vezetője, Fekete Erika fogadja és tartja nyilván adatbázisunkban. Amennyiben egy elküldött pályázat felkelti érdeklődésünket, felvesszük a kapcsolatot a jelölttel, hogy mielőbb sor kerülhessen a személyes találkozóra.

Az interjúk során feladatunk és felelősségünk, hogy a Nextent számára és a feladatra alkalmas személyt találjunk. Célunk, hogy a személyes találkozó során minél inkább megismerjük a jelölt személyiségét annak érdekében, hogy a csapat gyorsan befogadja és ő is jól érezze magát, hiszen a pozitív munkahelyi légkör nagyban hozzájárul a hatékony munkavégzéshez.

A találkozó során keressük a jelölt motivációit, mozgatórugóit, céljait annak érdekében, hogy ajánlatadás esetén olyan munkakört, feladatokat és felelősséget vázoljunk fel számára, amivel azonosulni tud, ami motiváló számára.

A kiválasztás során, a pozíciótól függően különböző szakmai tesztekkel mérjük fel a jelölt gondolkodásmódját, meglévő szakmai tudását. Kollégáink szakmai tudásának folyamatos fejlesztésére képzéseket biztosítunk.

Döntésünkről minden esetben írásban értesítjük a nálunk interjún részt vett jelölteket.