Csatlakozz dinamikusan fejlődő csapatunkhoz!

Segítünk a döntésben

Tovább a videóra
Nextent Informatika

5

ok, amiért

jó a Nextentben dolgozni

Számtalan okot felsorolhatnánk, hogy miért jó itt.

Az egyik legmeggyőzőbb talán az, hogy a Nextent több mint egy munkahely.

Megkérdeztük kollégáinkat, miért?

1 | Állandó fejlődés

“Számomra kiemelten fontos, hogy pozitív, ösztönző környezetben dolgozhassak és folyamatosan fejlődhessek. A Nextent ezekben kifejezetten példaértékű, maximálisan hozzájárul a kitűzött céljaim eléréséhez.”

Kovács Viki

tesztelő

2 | Folyamatos új kihívások

“Instant kihívás minden napra.”

Kiss József

chief architect

3 | Laza és vidám terep

“Írhatnám a családias légkört, a jó hangulatot, a fiatalos csapatot és még egy csomó mindent, de nem szeretnék patetikus lenni. Egyszerűen jól érzem itt magam.”

Szilágyi Ábrahám

full stack developer

4 | Versenyképes fizetés

“Mivel a munkám a hobbim, sokat jelent, hogy a tudásomat olyan helyen kamatoztathatom, ahol ezt mind anyagilag mind szakmailag maximálisan megbecsülik.”

Leel-Őssy Lóránt

marketing menedzser

5 | Rugalmas munkaidő

“Háromgyermekes Anyukaként kiemelten fontos, hogy családbarát, szükség esetén rugalmas időbeosztást megengedő munkahelyen dolgozzak. A Nextentben mindez maximálisan megvalósul.”

Dalnoki Zita

pénzügyi vezető

Jó helyen jársz ha...

nyitott vagy az új technológiákra és bátran használod őket

egy innovatív csapatban szeretnéd megvalósítani önmagad

egy jókedvű csapattal töltenéd mindennapjaidat

minden nap fejlődni és tanulni szeretnél

a csapatmunka érték számodra

Az én sztorim

Shadeh Noura
Junior projekt menedzser

Október vége óta dolgozom a Nextentnél, mint junior projektmenedzser. A 2016. őszi HVG Állásbörzén találkoztam először a céggel, ahol elsősorban, a szakmai profiljukon kívül, a jelentkezők felé mutatott nyitottság tetszett meg.

Az eltelt pár hónap alatt már két projektcsapatban is dolgozom, és mindkettőben teljes értékű tagként tekintenek rám : kikérik a véleményemet, és felelős feladatokat bíznak rám. Így nagyon sokat tudok tanulni. Úgy érzem, hogy pályakezdőként nagyon jó helyre kerültem!

Botos Ádám
junior szoftverfejlesztő

2017 január eleje óta dolgozom a Nextent-nél, mint junior szoftverfejlesztő. A 2016-os őszi HVG Állásbörzén találkoztam velük, és azonnal elnyerték a szimpátiámat. Úgy érzem, itt végre nem csak “egy munkaerő” vagyok, hanem családtag. Vezető iparág, nagyszerű csapat, elismert cég. Minden nap úgy ülök le dolgozni, hogy tudom, amit csinálok azt sokan használják és ezzel megkönnyítem a mindennapjukat. Úgy érzem minden nap, minden megkapott feladattal több leszek. Célom, hogy folyamatosan mélyítsem szakmai tudásom és erre minden nap újabb lehetőséget kapok.

Angyal Fruzsina
szenior IT tanácsadó

2015 eleje óta dolgozom a Nextent-nél. Kezdetekben telekommunikációs projektekben vettem részt, mint szoftvertesztelő és konzulens. Jelenleg egy komplex digitális transzformációs projektben veszek részt, mely a gamification ideológiáját hasznosítva, az alkalmazottak elismerését helyezi előtérbe az üzleti sikerek eléréséhez. Úgy érzem, itt számít a véleményem, bíznak bennem és jelentős feladatokat bíznak rám. A Nextent rugalmas munkakörülményeket és lehetőségeket kínál, így több területen is kipróbálhatom magam.

Holicska Tamás
junior Big Data fejlesztő

Emlékszem, a HVG Állásbörzén még az esti órákban is kitartó lendülettel beszélgettünk a cégről, a területről, és a lehetőségeimről. Segítettek kiválasztani a számomra ideális feladatot, pályakezdőként is teljes értékű munkát bíztak rám, és megkaptam a lehetőséget arra, hogy bizonyítsak. Számos izgalmas kihívással találkoztam az elmúlt néhány hónapban, részt vehettem külsős- és belsős fejlesztésekben, egyedül és csapatban is. A jelen mellett egy izgalmas és tartalmas jövőképet is felvázoltunk, mely minden nap inspirál.

Ilcsik Dániel
junior projektmenedzser

Az elmúlt kevesebb mint egy évben már két munkakörben is tapasztalatot szereztem, mivel a projektmenedzsment mellett az adatelemzésben is kipróbálhattam magam. Amellett, hogy sokat tanulok és fejlődök, a hangulat is elképesztően jó! Jobbat nem is találhattam volna az egyetem alatti tanulmányaim idejére.

Komor Attila
adatelemző

Egyik barátomon keresztül ismertem meg a Nextent-et. Már az elején megtetszett, hogy a tudásra és a tehetségre fókuszálnak - ez a nyitottság volt az, ami meghatározta a jelentkezésem. 2016. július óta számos tapasztalatra tettem szert a folyamatos kihívásoknak köszönhetően - melyekben kollégáim mindvégig támogattak. A Nextent számára fontos, hogy fejlessze kollégái tudását, így rendszeresen vehetünk részt képzéseken. Úgy érzem, itt maximálisan támogatnak céljaim elérésében!

Molnár Bence
junior Big Data fejlesztő

A 2017. tavaszi HVG Állásbörzén kerestem fel a céget, ahol elsősorban a hallgatók és pályakezdők felé mutatott nyitottságuk fogott meg. Június óta számos izgalmas adatvizualizációs projektben vehettem részt. Rengeteg új képességet sajátítok el, így az egyetemen tanultakat még jobban elmélyíthetem és kipróbálhatom a gyakorlatban is. A munkám során megismerkedhettem a három vezető adatvizualizációs eszközzel: a Tableau-val, a PowerBI-jal és a Qlik Sense-szel, ezzel is bővítve szakmai tapasztalataimat. Megtisztelő, hogy egy olyan fiatalos csapat tagja vagyok, ahol számít a véleményem és komoly, izgalmas feladatokat bíznak rám. Gyakornokként nagyon jó helyre kerültem, itt képzelem el a folytatást is!

Pap Dániel
junior fejlesztő

Május közepén jelentkeztem a Nextent-hez pályakezdőként, két héttel az első interjú után már a mély vízben találtam magam. Junior fejlesztőként olyan projekten dolgozhatok, ami úgy gondolom tényleg hasznos és mások munkáját nagyban megkönnyíti. Sok érdekes és összetett feladatot bíznak rám nap mint nap, amit a kollégáim segítőkészsége, közvetlensége és jó humora segít megoldani. Jó érzés, hogy a véleményem számít, ez számomra nagyon fontos.

Pápai Szabolcs
junior adatelemző

Még csak egy hete dolgoztam itt, amikor már komoly feladatokat bíztak rám éles projekten, így az első pillanattól kezdve nagyon sokat fejlődtem. Nagyon jól érzem magam a csapatban, és úgy látom, hogy a Nextent-nél minden adott ahhoz, hogy megszerezzem azt a tudást és tapasztalatot, amivel szakemberré válhatok.

Szabó György
szoftverfejlesztő

Több mint 1 éve dolgozom a Nextent-nél, először a 2016-os tavaszi HVG Állásbörzén találkoztam a céggel, amikor gyakorlati helyet kerestem. Kezdetben Android fejlesztéssel foglalkoztam, ahol kamatoztathattam a kreativitásom, és jó érzés volt, hogy juniorként már komolyabb feladatokkal is megbíztak. A hangulat családias, könnyű beilleszkedni a csapatba, ezt segítik a közös programok is - pl. a céghétvégék, vagy a Spartan Race, ahol idén már harmadik alkalommal indulunk a Nextent színeiben. Sok új érdekes kihívással találkozom, melynek köszönhetően folyamatosan fejlődök.

Tóth Márta
junior marketing menedzser

2016 szeptemberében kerültem a Nextent-hez, marketing gyakornokként. Azonnal megtetszett a fiatalos közeg és a fejlődés lehetősége. Amit addig az egyetemen csak elméletben láttam, itt éles helyzetekben tanultam meg. A gyakornoki idő letelte után teljes munkaidős Nextent-es lettem. Napról napra egyre felelősségteljesebb és változatosabb feladatok várnak rám.

Bakos Tamás
Big Data szakértő

Három éve dolgozom a Nextent-nél, ahol PL/SQL fejlesztőként kezdtem. Az első másfél évben egy távközlési cég jutalékszámító rendszerét fejlesztettem, ahol alkalmam nyílt tovább mélyíteni Oracle tudásomat. Ezzel párhuzamosan elkezdtem foglalkozni a Hadoop Big Data technológiákkal is. Mivel a cég ekkoriban már rendelkezett Big Data kompetenciákkal, így sokat tudtam tanulni ezen a területen is, majd 2016-tól kezdve már kifejezetten csak ilyen projekteken dolgoztam. Számomra fontos a változatosság, a naprakész technológiák ismerete, de a rugalmas időbeosztás lehetősége is. A Nextent- nél mindhármat megtaláltam egy helyen.

Nyitott pozíciók

C Developer

Méghogy elavult technológia? A C kollégák nálunk az egyik legnagyobb elismerést és folyamatos projekteket kapnak. Kiemelt fizetésért, meghatározó iparági projektekben kamatoztathatod tudásod ha jelentkezel. Csatlakozz csapatunkhoz még ma!

Tovább a pozícióhoz >

BI Data Visualization Expert

Átlátod az adatok közötti összefüggéseket, és érdekel, milyen hasznosítható információk rejlenek ezek mögött? A kisujjadban van az adatvizualizációs eszközök használata? Ha mindezekre IGEN a válasz, akkor ne habozz, csatlakozz csapatunkhoz még ma!

Tovább a pozícióhoz >

Szenior szoftverfejlesztő (.NET)

Már a kisujjadban van a .NET keretrendszer és a C# nyelv? Csatlakozz 6-8 fős szoftverfejlesztői csapatunkhoz, és vegyél részt telekommunikációs rendszerünk fejlesztésében! Jó hangulat és instant kihívások minden nap!

Tovább a pozícióhoz >

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk