3.. 2.. 1.. CSAPÓ!

Budapest, 2017. február 10.

Új év, új lendület, új célkitűzések...

Korábbi cikkünkben már említettük, hogy a megújulás jegyében mind tartalmában, mind megjelenésében frissítettük weboldalunkat, melynek célja az volt, hogy egy olyan modern, HR fókuszú online felületet készítsünk, ami a leendő munkavállalók számára szellemiségében informatív, meggyőző és közvetíti azokat az alapértékeket, melyek mentén cégünk működik.

Ezt a célkitűzést szolgálva ezen a héten egy toborzó kisfilmet forgattunk. Be kell valljuk, előtte nagyon izgultunk, hogy minden flottul menjen, de szerencsére semmi okunk nem volt az aggodalomra. Törekedtünk arra, hogy egy mozgalmas, lendületes, fiatalos kis ’’mozifilmet’’ állítsunk össze, melyben kollégáink a főszereplők, a helyszín pedig a Nextent HQ. Igyekeztünk átadni, hogy hogyan is zajlik nálunk egy munkanap és hogy milyen is az az igazi ’’Nextent-es’’ életérzés. Maga a forgatás hihetetlenül jó hangulatban telt.. A videó utómunkálatai már folyamatban vannak, amint kész lesz, megosztjuk Veletek is! :)

Frissítés: Elkészült a videó :)


Tele vagyunk új kihívásokkal, ezért csapatunk folyamatosan bővül. Idén tavasszal természetesen ismét részt veszünk a 20. jubileumi HVG Állásbörzén is, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk standunknál.

Találkozunk a tavaszi HVG állásbörzén!

Dátum: 2017. március 8-9. (szerda-csütörtök)
Időpont: 9:00-18:00
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Ne maradj le!