DevOps oktatás - kezdőknek és haladóknak

Budapest, 2017. 04. 10.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk Nektek, január végén egy 11 részből álló DevOps webinar sorozatot forgattunk a Microsoft-tal együttműködve. A sorozatban kollégánk, Vigh Zoltán, a.k.a. Zool és Szász Zoltán, a.k.a Szasz bemutatják, mitől egyedi a DevOps szemléletmód, milyen helyzetekben kell forráskód-verziózni, illetve megismerhetjük a Git-et, a CM-et, és a Docker-t is.

A videósorozatot az alábbi linken éred el:
https://channel9.msdn.com/Events/DevOps-oktats/DevOps-oktats

Mivel a DevOps napjaink egyik legnépszerűbb megközelítése az IT iparágban, így egyre többen szeretnék megismerni, illetve használni a kapcsolódó megoldásokat (automatizáció, felhő alapú megoldások, virtualizáció). Zool és Szasz a webinar után - részben arra alapozva - két belsős oktatást is szervezett a Microsoft-nál. Az első kurzus (április 6-7.) elsősorban kezdőknek szólt, és a DevOps-ot alapjaiban mutatta be a résztvevőknek. A második kurzus (április 19-21.) tematikájában ugyan hasonló lesz majd, de a haladókat célozza meg. A képzések kis csoportokban zajlanak, ezzel is biztosítva az oktatás gyakorlati jellegét.

Mind a webinar sorozat, mind a képzések kiválóan megalapozzák a Nextent jelenleg még előkészítés alatt álló nyilvános DevOps oktatását, melyet szintén Zool fog tartani.

További részletekkel hamarosan jelentkezünk, de előzetes feliratkozásra már most is van lehetőség: https://nextent.hu/trainings

Ne maradj le!