BIG DATA UNIVERSE 2.0

Budapest, 2017 április 21.

471 résztvevő, 18 előadó, 6 kiállító, és több mint 600 percnyi prezentáció…Csak néhány szám a 2016-os Big Data Universe Konferenciáról. A jó hírünk az, hogy a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezzük hazánk legnagyobb ingyenes Big Data konferenciáját, a Big Data Universe-t!

A szakmailag kiemelkedő és nemzetközi színvonalú rendezvény fő célja, hogy valós és használható Big Data ismereteket adjon a résztvevőknek, emellett pedig lehetőséget teremtsen a tapasztalatcserére a technológia hazai és nemzetközi szakértői, a fejlesztők és döntéshozók közt.

Az egész napos konferencián különféle témában adnak elő a Big Data technológia szakértői és a szakma élvonalának nemzetközileg is elismert specialistái. Idén az adatokban rejlő innovációs lehetőségek állnak a fókuszban, illetve felderítjük milyen összefüggésben áll mindez a mesterséges intelligenciával, a prediktív analitikával, és a robotokkal. Az izgalmas angol nyelvű előadásokon közelebbről is megismerhetjük, milyen új lehetőségeket nyitnak meg a legújabb technológiák az adatkezelésben, feldolgozásban és azok elemzésében, valamint abban, hogy mindezek hogyan teszik még hatékonyabbá az üzleti döntéshozók mindennapjait.

A konferencia ingyenes, a férőhelyek limitált száma miatt azonban regisztrációhoz kötött.
Regisztrálj még ma és fedezd fel Te is a Big Data világát!

Időpont: 2017. május 18. (csütörtök) 9:00-17:00
Helyszín: Akvárium Klub (1051, Budapest Erzsébet tér 12.)

Ne maradj le!