Céghétvége a varázslatos Visegrádon

Budapest, 2017. 04. 27.

Sok évre visszanyúló hagyományunk, hogy minden tavasszal és ősszel céghétvégére megyünk, melynek célja a csapatépítés és közös kikapcsolódás. Mindig izgatottan várjuk ezt a két napot, most sem volt ez másképp.

Tavaszi céghétvégénkre április 22-23-án a festői szépségű Visegrádon került sor. A délelőtt folyamán megismerhettük új kollégáinkat, illetve rövid összefoglalók keretében betekintést kaptunk az elmúlt félévben történtekről. Az ebédet követően felmentünk a Salamon-toronyba, ahol ha csak néhány órára, de egy középkori lovagi viadalon találtuk magunkat. Megválasztottuk a Nextent királyát és királynőjét, majd egy rendkívül izgalmas lovagi torna bemutatót láthattunk. Ezt követően a vállalkozó szelleműek kipróbálhatták magukat csatacsillag dobásban, íjászkodásban, és dárdahajításban is. A nap megkoronázásaként színpadra lépett cégünk saját zenekara, a várva-várt NextBand. A közel másfél órás koncerten olyan közismert és mindenki által kedvelt előadók dalaira tombolhattunk, mint a Metallica, a Green Day, a Tankcsapda, Pink, vagy a Red Hot Chili Peppers. A hajnalig tartó bulizás után másnap nem volt könnyű az ébredés, és végül fájó szívvel, de annál több élménnyel gazdagodva indultunk el hazafelé.

Bár az időjárás nem kedvezett Nekünk, de ez sem szegte kedvünk. Az egész hétvége hihetetlenül jó hangulatban telt. Mindezek után talán nem meglepő, ha már alig várjuk a következő céghétvégét!

Ne maradj le!