Hajrá Magyarok!

Budapest, 2017.07.26.

 

Örömmel osztjuk meg Veletek a hírt, hogy az eddigi sikeres együttműködésnek köszönhetően egy igen különleges rövid és hosszú távú projekt kapui nyílnak meg előttünk a Vodafone Hungary-nél.

A FINA Budapest 2017 kapcsán egy olyan egyedi üzleti intelligencia alapú vízilabda elemző megoldást biztosítunk a Magyar Vízilabda Szövetség számára, amely hatékonyan támogatja a válogatottak felkészülési és utóelemzői munkálatait. Megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan sikeres és közkedvelt sportág, mint a vízilabda hazai sikerének részesei lehetünk egyedi fejlesztésű IT megoldásunkkal.

A téma kapcsán kollégáink – Cseh Zoltán és Szalai Balázs – a Trend FM-nél jártak július 25-én, ahol az M2M Zóna rádióműsor keretein belül egy szakmai beszélgetésen vettek részt. A rádióműsorban szó volt többek közt az alkalmazott technológiákról, a lehetséges felhasználási területekről, illetve bemutattuk azt is, hogy a vízilabda elemző megoldásunk hogyan működik, és milyen előnyöket kínál a magyar női vízilabda válogatottnak.

A rádióbeszélgetésért kattints IDE!

Még egyszer köszönjük minden kollégánknak az odaadó munkát! 😊

 

Hajrá Nextent! Hajrá Magyarok!

Ne maradj le!