„Miért legyen a munkahelyi elismerés az üzleti stratégia szerves része?”

Budapest, 2017.10.09.

 

A SelfDrvn európai disztribútoraként szeptember 27-én részt vettünk a HVG Online Toborzási Konferencián, melyen Bodnár Anita az alkalmazottak elismerésének fontosságáról tartott előadást „Miért legyen a munkahelyi elismerés az üzleti stratégia szerves része?” címmel.

A konferencia a MOM Kulturális Központban került megrendezésre, ahol megismerkedtünk a legújabb HR szakmai trendekkel, és rengeteg hasznos információval gazdagodtunk a márkaépítés fontosságának, a toborzás és megtartás kihívásainak kapcsán.

Anita előadása iránt nagy volt az érdeklődés, ami nem is csoda, hiszen az employee engagement, a motiváció, és a gamification témakörei az utóbbi időben egyre inkább fókuszba kerültek. Az elismerés az elkötelezettség egyik legfontosabb alappillére: az embereknek szükségük van a folyamatos visszajelzésekre és motivációra, hogy érezzék fontosak, mely elősegíti egyéni fejlődésüket, illetve egy összetartóbb közösség kialakítását is.

A nap zárásaként részt vettünk az állófogadáson is, ahol remek alkalmunk nyílt a kapcsolatépítésre. Összességében egy nagyon tartalmas nap volt mind szakmailag, mind az új partneri lehetőségek tekintetében.

Ne maradj le!