Minden, ami Cloud, DevOps, és virtualizáció – Ilyen volt a 2017-es V-Day

Budapest, 2017.11.13.

 

November 7-én immáron 9. alkalommal került megrendezésre a Virtualization & DevOps Day, melynek idén a Telekom székház adott helyet. A konferencia iránt ismét nagy volt az érdeklődés, a jegyek már egy héttel a rendezvény előtt elkeltek.

A szervezők célja, hogy a magyarországi informatikai szakemberekből egy olyan közösséget formáljanak, melynek tagjai kölcsönösen segíteni tudják egymást. A résztvevők megismerkedhetnek új technológiákkal, a legújabb fejlesztésekkel, a gyártók legfrissebb hardver megoldásaival, a forgalmazókkal és termékeikkel, továbbá első kézből kérdezhetnek a profiktól. Az előadók ezúttal is változatos témákkal készültek: Linux, Windows alapú megoldások, tesztelhető infrastruktúrák, Docker, mindez gyakorlati példákon keresztül bemutatva.

Ezúton is köszönjük a szponzorok (Altaro, Arista, Balabit, Bitdefender, Biztributor, Dell EMC, Epam, Magyar Telekom, Microsoft, Oracle, 99999 Informatika) támogatását!

Látogass el a V-Day hivatalos oldalára, ahol az előadások anyagai és a rendezvényen készült képek is elérhetőek lesznek hamarosan!

Találkozunk 2018-ban!

Ne maradj le!